Hermin Rent A Car Cluj

Hermin Grup s-a infintat la sfarsitul anului 2007 in Cluj-Napoca avand domeniu de activitate inchirieri masini, pornind de la ideea de a le oferi clientiilor o gama variata de autoturisme modele noi, inca de atunci ne reinoim parcul auto in fiecare an, astfel ajungand sa multumim clientii nostri prin masini de inchiriat modele recente. Din 2011 am dat nastere unei noi compani numita Hermin Rent a Car. Prin aceasta incercam in cel mai scurt timp sa ne extindem cu serviciile noastre rent a car in toata Transilvania.

  • Hermin Rent a car in Transilvania – suntem o companie tanara si dinamica de inchirieri masini cu sediul principal in Cluj-Napoca si secundar in Targu Mures. Va oferim masini de inchiriat pe raza municipiului Cluj-Napoca la adresa indicata de dvs. sau sediul nostru sau la Aeroportul international Cluj-Napoca . Deasemenea suntem prezenti si in Targu-Mures. Livram masini gratuit atat in municipiul Tg. Mures cat si la Aeroportul International Transilvania din Mures. La cererea dvs. livram masina contra cost oriunde in Transilvania ex. Timisoara, Sibiu, Oradea, Satu-Mare, Baia-Mare, Brasov, Bistrita, Alba-Iulia.Hermin Rent a Car pune la dispozitia dvs. o gama larga de autoturisme: Opel Vectra C, VW Passat, Opel Astra H, Fiat Grande Punto, Seat Cordoba, Dacia Logan, Ford Focus, Seat Ibiza, Opel Meriva.
    Masiniile sunt inchiriate cu asigurare rca, casco, rovineta, inclusa in tarif.Hermin – Tarife rent a car mici – preturile incep de la 15 Euro/zi TVA inclus. Raportul calitate/pret al serviciilor rent a car pe care le oferim sunt pe masura asteptariilor dvs. Garantia este in intervalul 50 – 400 Euro in functie de masina respectiv perioada inchirierii.

Aditional va oferim urmatoarele accesorii:

  • Scaun de copil;
  • GPS;
  • detector radar, incepand de la 0,5 Euro/zi.

Apelati cu incredere la serviciile noastre rent a car, va stam la dispozitie 24/7 la nr. de tel: +4 0747 187 812 sau email office@rentacarincluj.ro